Willeke's homepage

‘Workshop’ bij Mattie

by on aug.04, 2011, under Creatief anders, Vriendinnen

Gisteren waren we te gast bij quiltvriendin Mattie.
Wietske stond al 20 minuten eerder dan afgesproken voor de deur,
(hahaha beter te vroeg dan te laat!)
Via Boarnzwaech, om Josephine in te laten stappen,
reden we naar ‘it Hearrenfean’
Daar troffen we ook Hannie,
die bij Mattie logeerde.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet doel was het maken van het kantelblokkenspel.
deze had ik echt, al ┬ázo’n 10 jaar, in huis.
Ik begreep niks van de uitleg op papier.OLYMPUS DIGITAL CAMERAGelukkig wilde Mattie er wel een workshopje aan wijden.
Ook Mattie’s hond was van de partij!OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat een snuitje niet?
We konden de hele dag buiten blijven zitten,
met dank aan het zonnenscherm,
wat ook prima als parepluie bleek te werkenOLYMPUS DIGITAL CAMERAIn iedere fase van het voorbeeld van Mattie,
heb ik een foto gemaakt;
zodat ik het thuis ook nog zou weten…._MG_3540want ik maak ‘m nu zeker af!_MG_3541Hier laat Josephine nog even een prachtig borduurwerk zien,OLYMPUS DIGITAL CAMERAwaar ze zich deze zomer mee heeft vermaakt.
Mattie heeft een soort boek gemaaktOLYMPUS DIGITAL CAMERAmet allemaal art-quilt-projectjes.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVrolijk he?OLYMPUS DIGITAL CAMERAhet was weer een hele leuke dag!
Dank je wel voor je gastvrijheid Mattie!

:,

4 Comments for this entry

 • cuny

  O, hij is zo leuk om te maken en niet alleen kleine kinderen zijn er gek op kan ik je melden. Er zwerven bij ons een paar van die dingen in huis en regelmatig betrap ik een vader of moeder met dit speelgoed van hun kroost.

 • Shirley

  Leuk om te maken he, maar op de manier die jij laat zien (van te voren al de delen al gedeeltelijk aan elkaar zetten) kende ik niet., maar zo ga ik het ook eens proberen. Ken je ook de driehoekige variant? Nog iets bewerkelijker om in elkaar te zetten, maar ingevouwen vormt het ook een rechthoek.

 • Rini

  Dat het een leuke dag is geweest kan ik heel goed begrijpen ! Fijn dat je het nu ook kunt !
  Groetjes , Rini.

 • Lucie

  kwam toevallig op jouw site, leuk! En toen zag ik Wietske…… wil je haar de groeten van me doen?
  Veel plezier met alles!

Leave a Reply