Willeke's homepage

April-Bee

by on apr.04, 2012, under Quilt-bee

Gisteren, na een erg drukke dagdienst,
gezellig kunnen ontspannen bij de maandelijkse quiltbee.
De locatie is verhuisd, naar wijk de Tinga.
Nu heeft WiWoBo een plekje gekregen,
in een leegstaande lagere school.
Het was voor ons even zoeken,
maar we hebben het gevonden.
Via Rick kwamen er ook 2 nieuwe quilters kijken.
Tynke en Charlotte.
Heel erg gezellig!Charlotte is met deze prachtige quilt hier boven bezig en
Tynke hield een kleine show and tell,
tot ons grote plezier.Met een Nearly Insane (hierboven)Matroeska’s,een quilt voor in de boot… ‘van haar’en ze is bezig met deze… ‘voor hem’ ,
waar ze wat ‘quiltadvies’ voor wilde hebben.
Ze had ook nog een grappig 3 D quiltje mee,waar grote driehoekjes op een speciale manier kleiner zijn gemaakt,
zodat er ruimte in de stof ontstaat.Nynke gaat vrolijk verder met haar huisjes.
Leuk wordt dat he?Wietske is een quilt aan het doorpitten,
gemaakt van Afrikaanse stofjes.Esthers ‘groene SBS’ groeit gestaag!Rita is bij Ted Storm op duimquilt-cursus geweest en“moet” haar huiswerk afmaken.
Nina zorgt voor de catering.Vera heeft dit leuke muisje gemaakt
zorgde dat zij ‘aangekleed’ raakte.
en ik….ik ben met de Kyoto Garden begonnen en lekker op weg.

:

8 Comments for this entry

 • cuny

  Heb je een dichtbij foto van die paarse stof? Zoo op het oog lijkt die donkere sowieso wel op de paarse die ik in mijn SBS gebruik.
  Die BEE wordt gezellig druk, joh. Leuke projecten ook.

 • Shirley

  Gezellige foto’s, prachtige show& tell en ooh die kleren van dat muisje, grappig! Aiks, stof tekort, ik kan je wel aan paarse fossil ferm helpen, maar dat is niet wat je zoekt, helaas heb ik die andere 2 niet, ik zal zo nog even onder mijn bureau in de bakken duiken.

 • Tineke

  Ik heb even gekeken voor je in de ‘voorraad’, maar helaas wel de roze uitvoering. Weet je het merk van de stof? Succes met de opsporing. Groetjes, Tineke

 • Chris

  Wat een variatie Willeke! In mensen en in handwerk. Ontzettend leuk.
  Maak jij je quilt met de hand? Ik vind hem geweldig!

 • Annie Kingma- Bonnema.

  Mooi bij jullie op de quilt bee, en wat verschillende werk stukken.
  Groetnis Annie

 • marijna

  Dat ziet er allemaal erg gezellig uit. En wat een mooie quilts worden er gemaakt. Die van jou vind ik heel apart. Wel jammer dat je van die paarse stof tekort komt. Welke is het? Wie weet heb ik nog iets liggen.

 • josephine219

  “Binnenkort” hoop ik weer toegang tot mijn stofjes te hebben. Welke van de twee gaat het om? Ik wil wel kijken als de dozen eenmaal op ons adres zijn uitgeladen en toegankelijk! Kan weliswaar niets beloven, en ik weet ook niet hoe snel, maar als niemand anders je kan helpen?? Als ik het hier niet heb, misschien van de zomer in FR?

 • Ria van Kasteel

  Het word al een aardig clubje, gezellig hè met elkaar bezig zijn en met hetzelfde bevlogen. Sinds ik op de open dag bij Marina bij Cuny Kyoto garden zag laat het patroon me niet meer los, en laat ik bij het zoeken naar wat anders het patroon in een boek vinden. maar nog eventjes wachten want ik heb genoeg om handen.
  Balen dat je stof tekort komt, ik kan je helaas ook niet helpen.
  Fijne Pasen en groetjes van Ria ;0)

Leave a Reply