Willeke's homepage

Hebben jullie ze nog?

by on nov.25, 2012, under Creatief anders

De doosjes uit de begin jaren 90 ?
Het was een rage in die tijd.
Pennen-standaards, post-it houders,
doosjes in soorten en maten had ik.

Gisteren vond ik de enige 2 die ik nog bewaard heb,

in een laatje.
Ergens ligt nog kartonage voor een nieuwe doos,
om de gekregen Amicora in te bewaren…
Tja….Ooooooooooooit……….

Bedankt voor je bezoek!

:

5 Comments for this entry

 • maria

  Goede zondag morgen Willeke
  ik vraag me toch af , wat zijn ” Amicora ”
  ik zocht even op google … maar dan kom ik op jouw site terecht en ook bij iets van kunst , maar blijf nog steeds onwetend .

 • Clara

  Heb ze allemaal nog en ook allemaal nog gevuld! Fijne zondag!

 • Chris

  Nee, zulke heb ik niet, ook nooit gemaakt, maar ik herinner me wel dat dat ook zo’n hipe was. Toch enig om die dingen te bewaren. Leuke herinneringen.

 • Cuny

  Zelf nooit germaakt, maar wel een in mijn bezit: een omdoos voor een tissuedoos met kerststofjes. jammer genoeg passen de hedendaagse dozen die ene stuk hoger zijn daar niet in. Dus iedere keer weer een hoop gedoe om de nieuwe doos op mat te snijden, want de oude wordt telkens weggegooid (ggrrrr)

 • Shirley

  helemaal bijgelezen, wat een mooie paddo’s heb je plat op de buik in het natte gras liggend geschoten, en dan de foto’s van de badderende vogels, prachtig om uren naar te kijken. En oooh je huisjesquilt, al zo ver! Stinkend jaloers, nee hoor, heel erg blij voor je dat je zo’n doorzetter ben. Ik heb er momenteel niet de rust voor in m’n kont.

Leave a Reply