Willeke's homepage

Paleis het Loo

by on sep.03, 2011, under Vriendinnen

Afgelopen donderdag trakteerde Caty mij op een dagje naar Paleis het Loo,
om de tentoonstelling,Maxima 10 jaar in Nederland te bekijken.
Deze sluit dit weekend.We hadden enorm mazzel met het weer.
Natuurlijk hebben we de hele omgeving heerlijk kunnen bekijken.
De tentoonstelling was mooi opgezet,met onder andere de trouwjurk,
waar ik klandestien een foto van heb genomen.Goh wat heeft dat meisje grote voeten zeg, maat 42!
en ja hoor, we begonnen de dag toch weer met koffie mét…
dat wisten jullie al he?Na de tentoonstelling,rondgewandeld in de schitterende tuin enterug in Friesland heerlijk gegeten in Grouw, bij ‘het Theehuis’,met dít uitzicht!!!
Zo jullie wel begrijpen was het weer een dag met een gouden randje!

:,

8 Comments for this entry

 • Chris

  Natuurlijk begin je zo’n dagje mét. Ik wist niet dat dat meisje zulke grote voeten heeft. Maar ze blijft elegant, en hoe! Dat was een heerlijk dagje uit Willeke!

 • Rini

  Het Loo is en blijft de moeite waard om het om één of andere reden te bezoeken . Wij waren er ook een keer toen de tuin net in deze vorm was aangelegd . Dat is een verschil bij later toen de boel uitgegroeid was tot een fraai geheel zoals nu .
  Groetjes Rini.

 • Digna

  Hoi Willeke,

  Dan ben ik je misgelopen donderdag! Ik ben daar in de tuin als wiedvrijwilligster, meestal op maandag, als er geen bezoekers zijn, maar nu, vanwege het slechte weer die dag, ben ik er woensdag en donderdag bezig geweest.We houden met zijn vijftienen als vrijwilligers alle perken onkruidvrij, en genieten iedere week weer van die prachtige tuin!
  De Maxima-tentoonstelling was interessant, hè? Ze leidt wel een behoorlijk druk leven; daar sta je gewoonlijk niet zo bij stil.

  Groeten van Digna en veel plezier gewenst op Texel!

 • Anita - Vlijtige Handjes

  Een heerlijk dagje uit en op je ‘nieuwe schoenen’.
  Fijn weekend, groetjes Anita

 • Gert

  Klinkt weer als een erg gezellig uitje. Heerlijk om te lezen hoe jij altijd geniet van dit soort leuke uitstapjes.

 • Johanna Zweden

  Hallo Willeke ik zie dat je hebt genoten, hoop dat je oog beter was, zodat je alles goed hebt kunnen zien.
  Schitterend is het daar, en ik zie!!!!!! heerlijk gebak!!!

  Veel plezier volgende week,
  Groetjes Joke

 • Marijna

  Willeke, jij durft om een foto van de bruidsjurk te maken! Toen ik er was, wilde ik wel, maar er liepen te veel supposten rond. Mij viel de grote maat schioenen ook op!!Wij hebben er ook zo van genoten. Zowel de tentoonstelling als het paleis met tuin. Helaas kan ik nog steeds niet op mijn weblog en kan ik er geen foto’s van laten zien. Gelukkig dat jij het wel kunt en kunnen we met jou mee genieten.

Leave a Reply