Willeke's homepage

2002 – Voor Saskia en Roelof

by on jul.09, 2007, under Al mijn quilts

 Een heel leuk en makkelijk patroon om te maken met scraps.Voor Saskia en Roelof.

 

:

3 Comments for this entry

 • Johanna Zweden

  Hi Willeke

  Deze quilt had ik nog niet gezien, heel mooi,wat zullen Saskia en Roelof daar blij mee zijn.

  Wat een leuk patroon en wat een mooi kleuren.

  Gr Joke

 • Johanna Zweden

  Hi Willeke

  Van deze quilt ben ik helemaal weg, ik kan daar uren naar kijken, wat een werk, de kleuren, prachtig je bent een echte artieste, je had daar je werk van moeten maken en les moeten gaan geven, want je maakt zulke mooi quilts,en wat ik zo in je bewonder dat je het ook makkelijk voor anderen doet.
  Gr Joke

 • Mien B

  SUPER_FORMI_WELDIG EINDE_FANTA_KOLOSACHTIG.
  Dit liedje uit Mary Poppins schiet me te binnen bij het zien van deze SUPER-QUILT !!!!

Leave a Reply