Willeke's homepage

De eerste dag

by on mrt.22, 2016, under Midweken

Met het kennismaking rondje,
image
heette Ineke ons van harte welkom en
image
vertelde zij wat we
image
dit keer
image
konden gaan maken.
image
Uiteraard werd
image
dit vrolijk geshowd
image
In groepjes
image
werd er uitleg gegeven
image
per patroon.
image
Ook dit jaar lag er een kaart klaar op mijn kamer..
image
Post van Rini!
Met de beste wensen voor ons allemaal,
voor een leuke midweek!
Lief he?
image
aan het werk..
Tussendoor werd er al weer erg gelachen!

En….

Wat ga ik kiezen uit de projecten  hierboven?
Dit keer ben ik eigenwijs
en ga lekker door met mijn Nearly Insane.
De productie is nog niet zo groot.
IMG_6076 copy
1 blokje maar vanmiddag!
image
Na een bijzonder lekkere maaltijd
image
Hulde voor de kok!

’s avonds de show and tell.
Wat een mooie dingen kwamen weer langs!
image
Ik had mijn laatste 3 quilts meegenomen.
(een werd even als voorbeeld gebruikt)
image
en vandaag…  gaan we weer lustig verder.

ondergrond-copy

:

6 Comments for this entry

 • Godelieve

  Wat heb jij mooie quilts gemaakt. Een van de ontwerpen die jullie kunnen maken is mijn favoriet, die met de cirkels. Ik hoop er in september weer bij te zijn, maar helaas sta ik op de wachtlijst. Veel plezier en ik ben nieuwsgierig naar de eindresultaten.

 • Mirjam Hesseling

  Grappig een quilt van de dikke dames. De quilt van Marie Suarez, de laatste van Ineke vind ik ook zo leuk. Ik ben nu bezig met een andere quilt uit datzelfde boek van Marie. Heel leuk, maar ook zo heel veel werk. Patchen, appliceren, borduren, yoyo’s. Heel afwisselend. Fijne dagen op Texel Willeke!

 • Christien ten hoeve

  Het ziet er allemaal weer reuze gezellig uit. Krijg er al weer zin in. In september ben ik er weer bij. Groeten aan eventuele bekenden en nog veel plezier komende week.

 • Lida

  Ik wens je een heel vrolijke en creatieve week en ben benieuwd naar je productie! Groetjes
  Lida

 • Rini

  Jje foto’s en woorden geven goed aan dat jullie het weer heel fijn hebben met elkaar daar op Texel. Hoe kun je het , een blokje maken van 15×15 van 102 stukjes stof! Ik vind het prachtig ! Fijne rest van de week! Groetjes , Rini.

 • Annemaar Schaefer

  Wat ziet het er allemaal weer gezellig uit. Ik krijg er al weer zin in in september. Duurt alleen nog zo lang. Mooi blokje heb je gemaakt. Heel veel plezier en de groeten aan iedereen die ik ken.

  Annemaar.

Leave a Reply