Willeke's homepage

De U.F.O.

by on jun.06, 2020, under Quilten

Mijn enige U.F.O.
(Un-Finished-Object)
die al sinds 2008 in een doos ligt
is deze Ricky Timms,
die ik ooit heb gemaakt
tijdens een workshop bij ‘de Ganzerik’.

Heb daar toen, op haar advies, deze stof gekocht,
maar was er nooit blij mee.
Nu heb ik het weer eens uit de doos gehaald
en gedubbeld…

en dit keer ook mijn BSR opgezocht.

Ik wil nu toch eens gaan proberen of
ik ook iets leuks voor elkaar krijg, met machinaal quilten.
Prachtig oefen materiaal toch?

:

3 Comments for this entry

 • Tanja Schultheiss

  Kleurgebruik advies, de Ganzerik, snap ik!
  Toch wel leuk de complementaire kleuren. Spat ervan af, maar je moet er echt van houden. Misschien als het machinaal quilten helemaal geweldig gaat vind je het toch nog leuk! Succes en benieuwd naar het resultaat.

 • Digna

  Blijkt maar weer eens, dat je altijd je eigen hart moet volgen.
  Je hebt hem in ieder geval netjes in elkaar gezet (zoals altijd!), en, zoals Tanja zegt, misschien kun je hem met het quilten toch nog eigen maken. Maar ik denk niet dat dit een van jouw favorieten gaat worden ;).
  Kortom: maak er het beste van, haha.
  Groeten van Digna

 • Petra

  Wat knap maar 1 UFO (en binnenkort misschien zelfs geen UFO’s). Hoop dat het je lukt om met het doorquilten deze quilt je toch nog een beetje eigen te maken. Je hebt wat betreft stoffen in elk geval geleerd wat je niet bevalt. Fijne zondag!

Leave a Reply