Willeke's homepage

Hij is er…

by on nov.03, 2013, under Creatief anders

Hij is er echt al…
Mijn nieuwe vriendje.

Eerlijk is eerlijk..
We moeten elkaar nog wel beter leren kennen!!!
Zitten nog wat in de ‘af-tast-fase’,
maar ik heb wel ‘vlinders in mijn buik’ als ik ‘m zie ūüėČ
Dus goede vooruitzichten!

Gelukkig kan ik voor vragen altijd bijDekker terecht.

Er is mij reeds een heleboel uitgelegd,
maar ja…..
misschien is het harde schijfje van de machine, groter dan die van mij?

Eerst maar eens zelf aan de slag…

Mijn oude-vertrouwde vriend is ook weer zo goed als nieuw.
(Let ook even op de sticker van goedkeuring door
de  Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen.
Ik heb even gegoogeld,
maar die vereniging bestaat nog steeds, als 101 jarige!)

‘de dokter’ heeft ‘m binnenste buiten gekeerd’
(hier ligt ie nog in zijn blootje….)
en ….
in goede gezondheid thuis afgeleverd!
Hartstikke fijn!

:

7 Comments for this entry

 • Shirley

  Dus een nieuwe aanschaffen was eigenlijk niet nodig, zou hier gemompeld worden.

 • Shirley

  Is het werkblad nou een stuk hoger dan jouw Pfaff? Hij ziet er prachtig uit! Je krijgt vast ook nog 2 gratis lessen in de winkel, of hoeft dat niet voor je?

 • Chris

  Helemaal super joh! Met dat harde schijfje van jou zal het wel meevallen, haha. Meestal kan er véél meer op dan we denken, dus dat komt wel goed. Het is altijd heerlijk om de tijd te nemen een nieuw apparaat te leren doorgronden. Tenminste dat vind ik altijd. Daar ga ik dan lekker voor zitten.
  Veel plezier en succes er mee!

 • Rini

  Hoera! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst ! Héérlijk , eindelijk een hedendaagse machine bij je hobby!
  Nu kun je binnenkort ook een eigen stiksel programmeren met wat leuke stiksels achter elkaar . Het liefst pakte ik effe de auto om een dagje bij je te komen kijken wat-ie allemaal kan ! ..Maar ja : rond 180 km is niet *effe* …….jammer .
  Gr. R.

 • Annie

  Prachtig machine, heel veel plezier en succes er mee.
  Sinds kort heb ik ook een nieuwe
  Groetnis Annie

 • Tineke

  Ziet er heftig uit hoor die nieuwe vriend van je. Veel plezier met hem en de lessen in de winkel moet je echt doen hoor. Ze leren je de kneepjes van de machine waar je zelf pas veel later achter zou komen.

 • MarianneP

  Lijkt me super zo’n nieuwe vriend! van harte gefeliciteerd met je aankoop. Is altijd heerlijk spelen en ik wens je veel plezier ermee.

Leave a Reply