Willeke's homepage

It giet oan

by on mei.31, 2014, under Quilten

Waarschijnlijk hebben jullie het allang
op haar webje gelezen…
it giet oan Cuny copymaar de quilt van
de ‘It giet oan’ blokkenruil
van Cuny is af!
Het bleek toch een hele puzzel
om de blokken passend te krijgen.
De centimeters van de ene
en de andere quiltster blijken toch te verschillen šŸ˜‰

Ik vind ‘m ontzettend leuk geworden!
Complimenten Cuny!!!!

:

4 Comments for this entry

 • Rini

  Hij is echt heel mooi geworden !Dat menigeen zijn eigen cm heeft weet ik al enige tijd ! Hinderlijk voor degene die er Ć©Ć©n geheel van moet maken ! Groetjes , R.

 • Anja M

  Heel mooi geworden Cuny.
  Ik zag dat ik niet kon reageren op je blog wegens zoveel spam, helaas heb ik daar ook al enige tijd vreselijk veel last van. ( ga een poosje de robot aanzetten, wel vervelend want dan moet je iedere keer een code invullen maar dat moet dan maar even.)
  Quilt groetjes Anja.

 • marga

  Compliment de quilt is echt heel mooi.
  Groeten
  Marga

 • josephine219

  Mooi hoor. Zoals Mary Ellen Hopkins in haar boek dit noemt: ppm (private personal measurement) of zoiets. Het staat in al haar publikaties geloof ik, maar ik herinner het me uit “It’s okay to sit on my quilt”.

Leave a Reply