Willeke's homepage

1992 – Kerst Lone Star

by on dec.11, 2007, under Kerst Quilts

Ook op het werk hangen er quiltjes van mij.
Deze Lone Star is gemaakt in 1992,vanuit het boek Patchwork-quilts
van Ankie Vytopil en Irma Eskens.
Ik had toen nog geen cursus gevolgd.
Op zo’n grote muur komt zo’n patroon,
een stuk beter uit dan als tafelkleed thuis.

:

13 Comments for this entry

 • Rob en Joke van Geest

  Wat ziet het er allemaal gezellig uit, je ontmoetingen met mede quiltsters, je aankopen (mooi boek..) en je heerlijke ijsje! Hopelijk kan ik ooit ook weer eens heerlijk uit eten zonder allergische reacties..

 • Rini

  Dat moet een hele leuke ontspannen dag zijn geweest ! Zeker als je er de nodige bekenden ziet ! Je kan daar in Waalre goed merken dat het Europees is , er hangt daar een apart sfeertje …..! En je score is ook niet gek. Dat grote boek is mooi !Gr.R.

 • Marianne P

  Wat een leuke foto’s, ik kon niet naar Waalre, maar dit is nog even meegenieten!

 • Francisca R.

  Hxe9 bedankt voor de foto’s!! Is het onderste boek een roman? Mooie stofjes!! Je had zeker nog niet genoeg………..hihihihi…..en wat heerlijk om Maria zo trots voor haar prachtige pauw te zien staan! En die Joke! Ik lees over ‘audientie’! Wat fijn dat ze met deze dagen toch een beetje haar lange winterperiode kan verzachten!
  groetjes!!!!!!!!!!

 • Simonetta

  Great day with a lot of fun :)))

 • Anja.M

  Dat ziet er erg gezellig uit, leuk om al die mensen te ontmoeten, jammer dat ik er niet bij kon zijn! ik voelde me helemaal niet lekker, snik, volgende keer beter dan maar.

 • Mary

  heeeee, was leuk om je te ontmoeten !! de (glitter)stofjes heb ik nog gevonden, maar ik heb toch niets gekocht !! Ik heb de verleiding kunnen weerstaan !
  Mooie foto met je ijsje !! Jammiejammie !!

 • Annelies

  Wat een leuk verslag en ik zie ook een aantal bekende gezichten. Ook ik was er niet bij, maar kan wel op vele web-logs mijn hart ophalen. Ik ben weg van je stoffen. Heel erg mooi.

 • Mariad

  hallo Willeke,wat een mooi verslag van Waalre en heerlijk al die mooie foto’s in je album.en niet te vergeten mijn foto’s die je gestuurd heb ,ik vond het fijn je in het echt te zien en wie weet in Tiel op de pb dag,maar dat beloof ik niet hoor want de EQC komen er dan weer aan in 2008…….hahahaha.lieverd dikke knuf en geniet…maar niet met maten,nou zo met dat ijsje te zien doe je dat echt goed!!!!fijne dag,groetjes mariad

 • Johanna Zweden

  Leuk verslag Willeke.
  Ja het was een hele leuke dag en leuk dat ik Cathy nu ook eens heb ontmoet en leuk dat we gezellig koffie hebben kunnen drinken.

  Maar dat ijsje kon je niet krijgen in Waalre. hahahahha.

 • Annelies

  Wat leuk dat er op je werk ok quilts mogen hangen. Dat maakt het vast gezelliger.

 • groetjes van ingrid h.g.

  en,er is plaats genoeg,… ;o)
  Je kunt nog jaren voort!

  Het kan niet anders, dan dat je geweldige reacties op deze quilt krijgt!

 • Rini

  Goed gedaan….zo’n ster blijft mooi. Je hangt er geen sneeuwpop neer hxc3xa8? ( zie PB ) 🙁 . Laat ik het niet merken , want ik kom hem ,vanuit Leersum , persoonlijk weghalen ! Hahaha. Rini.

Leave a Reply