Willeke's homepage

Lang zal hij leven

by on apr.15, 2020, under Familie

Vandaag ‘viert’ kleinzoon Roberto

zijn 6e verjaardag met zijn ouders en zusje.

Zijn verjaardagstaart heeft hij dit keer,
samen met zijn moeder gebakken.

Door omstandigheden, u wel bekend,
mogen wij hem ‘van achter glas’ feliciteren en
een cadeautje achterlaten.

Dat gaan we dus wel even doen.
Want face-timen is heel erg leuk,
maar er gaat niets boven ‘live’!

Tjonge, wat mis ik het knuffelen met….!

:

7 Comments for this entry

 • Ineke

  Van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon Roberto. Wat vervelend dat je de kinderen niet even kan knuffelen, hopelijk kan het gauw weer eens. Houd moed en blijf gezond. Liefs, Ineke❤

 • Petra

  Gefeliciteerd met je kleinzoon! Tijd gaat wel erg snel. Ik snap je gemis aan knuffels. Mijn kind is dik in de 20 maar ik zou zo graag mijn armen even om haar heen willen slaan. Snap alle regels maar ik ben ook bang dat ze nog wel een tijd blijven gelden.

 • Tanja Schultheiss

  Van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon. 6 jaar alweer. Hoop van harte dat we snel weer onze kinderen en kleinkinderen mogen knuffelen!

 • Bep Kleingeld

  Gefeliciteerd met Roberto en dat hij toch in deze omstandigheden een fijne dag zal hebben. Een begroeting achter glas, doet een ieder goed.

 • katrien Pattyn

  proficiat,voor de jarige, en ja rare tijden he.

 • Brigitta Seinen

  Gefeliciteerd. Ja lastig he dat je ze niet even mag knuffelen. Sterkte, maar ooit komen er weer betere tijden. Zo blij dat onze kinderen nog thuis wonen. Maar ik vind het erg lastig om niet meer even bij mijn ouders langs te kunnen, op afstand is toch zo anders, terwijl je juist nu elkaar zo nodig bent en zo graag een arm om hen heen wil slaan of zelf even een knuffel wil krijgen.

Leave a Reply