Willeke's homepage

N.I. – 2

by on okt.21, 2018, under Nearly Insane

Blokje: 9 (72) – 10 (25) – 12 (41)
13 (9)  – 14 (25) – 15 (35)

Ik moet zeggen,
dat ik over sommige blokjes nog twijfel of ik ze zo laat.
12 en 13 heb ik al aangepast en
14 staat misschien nog op de nominatie.

Maar een druk blokje tussen een paar rustige,
vind ik weer wel leuk dus…..
even afwachten tot ze allemaal uitgelegd zijn.

:

4 Comments for this entry

 • Tanja

  Ohh gaat lekker zou ik zeggen! En de drukte vind ik best meevallen!

  Fijne Zondag! X

 • Mirjam

  Mooie blokjes. Je hebt de gang er weer in. Druk? Dat is persoonlijk. Voor mij zou het prima zijn. Fijne zondag!?

 • Shirley

  Ze zijn leuk, ik zou niet weten wat je er aan zou moeten veranderen, ik hoop dat je dat sprankeltje andere kleur dan blauw en creme er in laat zitten, het geeft leven aan de quilt. Niet dat het anders een dode quilt zou zijn, maar het maakt het minder saai. Goh, ik geloof dat ik het met dat laatste zinnetje er niet beter van heb gemaakt, kan beter m’n mond maar houden 🙂

 • josephine219

  “De Vrouw Die De Moed Had” (om hier mee verder te gaan…) Ik ben nog niet in die fase. Chapeau!

Leave a Reply